Startpaginabehandelmethodeswelke klachten?over de praktijkeven voorstellenprivacyreglement

behandelmethodes:

wat is oefentherapie?

adem/ontspanning

duizeligheid

slaapoefentherapie

specialisaties

Algemeen:

Startpagina

Contact

Impressum

Algemene voorwaarden

SLAAPTHERAPIE

Heeft u slaapproblemen? Dan kan slaaptherapie u verder helpen. Slaaptherapie biedt structurele oplossingen voor het verbeteren van de nachtrust, waardoor u weer energiek aan uw dag kunt beginnen.

SLAPEN IS GEZOND

Sommige mensen slapen wat langer, andere wat korter. Maar voor iedereen geldt, wie 's nachts goed slaapt, voelt zich overdag beter en heeft meer energie. Af en toe slecht slapen is geen reden tot zorg. Maar wie vaker wakker ligt, zich overdag niet "uitgerust" voelt en hierdoor lichamelijke of geestelijke klachten krijgt, heeft de mogelijkheid om hier iets aan te doen. slaaptherapie.

Er zijn heel wat oorzaken die verantwoordelijk kunnen zijn voor het feit dat u niet goed slaapt. Tijdens de slaaptherapie leert u wat bij de knelpunten zijn en hoe u weer goed kunt leren slapen.

SLAAPPROBLEMEN verhelpen met SLAAPTHERAPIE

U kunt bij mij terecht voor slaaptherapie met onder andere de volgende slaapproblemen:
inslaapproblemen
doorslaapproblemen
te vroeg wakker worden
nachtelijk piekeren bij stress/spanningen
verstoorde nachtrust
slaapapneu
postoperatieve slaapproblemen
slaapproblemen bij vrouwen in de overgang
afbouwen van slaapmedicatie

SLAAPTHERAPIE ZONDER MEDICIJNEN

Slaaptherapie is een aanpak zonder medicijnen die puur gericht is op het verbeteren van de slaap en het oplossen van de oorzaken van de slaapproblemen. Wij begeleiden u ook in de afbouw van slaapmedicatie, u krijgt een aantal handvatten om dit vaak lastige proces te laten slagen.

Slaaptherapie vraagt enige zelfdiscipline en doorzettingsvermogen. Daar staat tegenover dat het behandelresultaat zich meestal vrij snel aandient. Na de slaaptherapie volgt altijd een eindrapportage naar uw huisarts. De behandeling van slaapstoornissen wordt door de zorgverzekeraars vergoed vanuit de aanvullende verzekering.

Meer informatie over slaaptherapie?

Heeft u vragen over slaaptherapie? Neem voor meer informatie over slaaptherapie gerust contact op.

PRAKTIJK OEFENTHERAPIE CESAR
M.W. ZENGERINK
tel. 038-4774499